INSTALLATIESERVICE

Installatie en montage van elektrische verwarming, thermostaten, regelingen en aanverwante produkten.

Installatie Zoneregeling

Omtrent zoneregeling zijn er vele configuraties mogelijk. Doorgaans wordt de standaard zoneregeling gemonteerd icm thermische Watts klepjes en de RF Optima Eazy of R2 draadloze thermostaat. De zoneregeling wordt door de monteur nabij de vloerverwarmingsverdeler geplaatst, de klepjes worden gemonteerd en mits mogelijk aangebracht op de thermische afsluiters van de verdeler. De aansturing, middels bijvoorbeeld de RF Optima Eazy/R2, wordt gepaired en gekoppeld met de zoneregeling. De klepjes worden via de zoneregeling gevoed en geschakeld middels 230V. Het geheel wordt mits mogelijk werkend opgeleverd. Vanaf de CV ketel dient er wel een 2 aderige aansluitkabel aanwezig te zijn en in de nabijheid van de verdeler een 230V wandcontactdoos.

Op deze wijze is het mogelijk om elke ruimte onafhankelijk te kunnen regelen!

Voorbeeld opleveringsdocument, klik hier.

Meer info: verkoop@budgetbuy.eu of +31 725400560

Montage thermostaat

U wilt een thermostaat vervangen en door ons laten plaatsen ? Dat is natuurlijk ook mogelijk. De thermostaat kunt u eventueel via één van onze websites bestellen en er vindt apart een afspraak plaats om de desbetreffende thermostaat te monteren. Wij leveren tal van thermostaat zowel bedraad als draadloos maar uiteraard ook wifi thermostaten.

Voorbeeld opleveringsdocument, klik hier.

Meer info: verkoop@budgetbuy.eu of +31 725400560

Voorwaarden

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW 21% en exclusief reiskosten (ca. €25,00 ~ €75,00, afhankelijk van de desbetreffende locatie). De werkzaamheden zijn uitsluitend van de bij ons gekochte materialen. De werkzaamheden zijn exclusief hak- en breekwerk met uitsluiting van het aanbrengen van de vloersensor. Alleen de 1mm verwarmingskabel wordt door de monteur in een egalisatielaag aangebracht. De standaard thermostaat betreft de TH73PLUS inbouw, andere thermostaat mogelijk doch tegen meer/minderprijs. De voeding dient door derden te worden geinstalleerd. De installatie wordt werkend opgeleverd (mits mogelijk) en de opdrachtgever dient na gereedheid het geheel samen met de monteur te controleren en na te lopen. Tevens dient de monteur een rapport aan de opdrachtgever te overhandigen. Rapportage bestaat ondermeer uit: gegevens opdrachtgever, verkoper en monteur, gegevens verwarmingsmateriaal, gegevens thermostaat en waardes van de metingen. Opdrachtgever dient zelf foto's te maken van de desbetreffende installatie.. De betaling geschied a' contant, ideal, paypal of een andere betaalwijze. Garantie op de montage betreft 1 jaar na aankoop. Wijzigen voorbehouden.

Delen

© Budgetbuy BV

De op deze site getoonde informatie is auteursrechtelijk beschermd. Kopieren van tekst en fotomateriaal is ten strengste verboden volgens het nederlands wetboek van strafrecht. meer info: www.overheid.nl