INSTALLATIESERVICE

Installatie en montage van elektrische verwarming, thermostaten, regelingen en aanverwante produkten.

Montage HT panelen

Het monteren van HT panelen of terrasstralers is door ons mogelijk, tevens kunnen wij dan direct een vermogens regelaar plaatsen om de desbetreffende warmte te kunnen bepalen. De HT panelen worden veelal gebruikt in hoge gebouwen en natuurlijk voor buiten toepassingen (voor de koude avonden). Er is voldoende keuze in het type heater: Blackheater, Industrial heater, Patio heater.

Montage is inclusief: HT panelen en klein materiaal.

Voorbeeld opleverdocument, klik hier.

Meer info: verkoop@budgetbuy.eu of +31 725400560

Montage LT panelen

LT panelen (Lage Temperatuur Panelen) worden veelal gebruikt in kantoren, woningen en in Hot YogaStudio's. Voor kantoren is het van belang dat de werkplek zo comfortabel mogelijk is icm een thermostatische regeling. Uiteraard geldt hetzelfde voor woningen, doch bij woningen worden deze veelal toegepast als plaatselijke verwarming. Voor Hot Yoga Studio's dient er een temperatuur behaald te worden tussen de 30'C en de 40'C.

Voor kantoren is het mogelijk dat wij de Schloss infrarood panelen monteren. Deze panelen passen mooi in een systeemplafond. De thermostatische regeling geschied middels een draadloze thermostaat.

Voor woningen kunnen wij een Romer, 2HEAT of een Schloss steen infrarood paneel toepassen. Stenen panelen stralen warmte uit EN ze houden heel goed de warmte vast (accumulatie = energiezuinig).

Voor Hot Yoga (ook wel Bikram genoemd) passen wij een combinatie toe van diverse panelen. Geheel afhankelijk van de situatie.

Montage is inclusief: LT panelen en klein materiaal.

Voorbeeld opleverdocument, klik hier.

Meer info: verkoop@budgetbuy.eu of +31 725400560

Montage kerkbank verwarming

Voor kerk banken passen wij veelal een LT (Laag Temperatuur Paneel) toe op beenhoogte, maar ook passen wij verwarmingselementen toe welke op de rugzijde en de stoelzitting kunnen worden aangebracht. Hierdoor ontstaat er een behagelijke warmte waardoor de bezoeker geen last heeft van koude.

Een andere methodiek is om de pilaren te voorzien van esthetisch verantwoorde panelen. Op deze wijze wordt er op geheel niveau de volledige ruimte verwarmt. Wij hebben een ruime keuze aan dit soort panelen en vele zijn in een X RAL kleur te verkrijgen.

Diverse mogelijkheden om deze op een verantwoorde manier te verwarmen.

Montage is inclusief: in overleg.

Voorbeeld opleverdocument, klik hier.

Meer info: verkoop@budgetbuy.eu of +31 725400560

Voorwaarden

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW 21% en exclusief reiskosten (ca. €25,00 ~ €75,00, afhankelijk van de desbetreffende locatie). De werkzaamheden zijn uitsluitend van de bij ons gekochte materialen. De werkzaamheden zijn exclusief hak- en breekwerk met uitsluiting van het aanbrengen van de vloersensor. Alleen de 1mm verwarmingskabel wordt door de monteur in een egalisatielaag aangebracht. De standaard thermostaat betreft de TH73PLUS inbouw, andere thermostaat mogelijk doch tegen meer/minderprijs. De voeding dient door derden te worden geinstalleerd. De installatie wordt werkend opgeleverd (mits mogelijk) en de opdrachtgever dient na gereedheid het geheel samen met de monteur te controleren en na te lopen. Tevens dient de monteur een rapport aan de opdrachtgever te overhandigen. Rapportage bestaat ondermeer uit: gegevens opdrachtgever, verkoper en monteur, gegevens verwarmingsmateriaal, gegevens thermostaat en waardes van de metingen. Opdrachtgever dient zelf foto's te maken van de desbetreffende installatie.. De betaling geschied a' contant, ideal, paypal of een andere betaalwijze. Garantie op de montage betreft 1 jaar na aankoop. Wijzigen voorbehouden.

Delen

© Budgetbuy BV

De op deze site getoonde informatie is auteursrechtelijk beschermd. Kopieren van tekst en fotomateriaal is ten strengste verboden volgens het nederlands wetboek van strafrecht. meer info: www.overheid.nl