INSTALLATIESERVICE

Installatie en montage van elektrische verwarming, thermostaten, regelingen en aanverwante produkten.

Installatie plafondverwarming

Verwarminsgfolie kan ook worden toegepast alszijnde plafondverwarming. Doordat de verwarmingsfolie tegen een raggelwerk wordt geniet en tussen de verwarmingsfolie EN het plafond een isolatiemateriaal wordt geplaatst, zal deze een comfortabele warmte uitstralen waarbij het uiteindelijke plafond is voorzien van gipsplaten. De door ons aangebrachte verwarmingsfolie en thermostaat wordt mits mogelijk werkend opgeleverd!

Montage is inclusief: verwarmingsfolie, externe sensor, thermostaat TH73Plus en klein materiaal.

Voorbeeld opleveringsdocument, klik hier.

Meer info: verkoop@budgetbuy.eu of +31 725400560

Installatie dakgootverwarming

Dakgoten kunnen in de winterperiode bevriezen en stuk raken en de mogelijkheid bestaat dat deze mede hierdoor een verstopping veroorzaakt. Voor het monteren van dakgootverwarming gebruiken wij veelal een zelfregulerende verwarmingskabel in combinatie met een temperatuur- en vocht regeling welke gekoppeld is aan een combisensor.

Montage is inclusief: Zelfregulerende kabel, externe combi sensor, temperatuur- en vocht regeling en klein materiaal.

Voorbeeld opleveringsdocument, klik hier.

Meer info: verkoop@budgetbuy.eu of +31 725400560

Voorwaarden

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW 21% en exclusief reiskosten (ca. €25,00 ~ €75,00, afhankelijk van de desbetreffende locatie). De werkzaamheden zijn uitsluitend van de bij ons gekochte materialen. De werkzaamheden zijn exclusief hak- en breekwerk met uitsluiting van het aanbrengen van de vloersensor. Alleen de 1mm verwarmingskabel wordt door de monteur in een egalisatielaag aangebracht. De standaard thermostaat betreft de TH73PLUS inbouw, andere thermostaat mogelijk doch tegen meer/minderprijs. De voeding dient door derden te worden geinstalleerd. De installatie wordt werkend opgeleverd (mits mogelijk) en de opdrachtgever dient na gereedheid het geheel samen met de monteur te controleren en na te lopen. Tevens dient de monteur een rapport aan de opdrachtgever te overhandigen. Rapportage bestaat ondermeer uit: gegevens opdrachtgever, verkoper en monteur, gegevens verwarmingsmateriaal, gegevens thermostaat en waardes van de metingen. Opdrachtgever dient zelf foto's te maken van de desbetreffende installatie.. De betaling geschied a' contant, ideal, paypal of een andere betaalwijze. Garantie op de montage betreft 1 jaar na aankoop. Wijzigen voorbehouden.

Delen

© Budgetbuy BV

De op deze site getoonde informatie is auteursrechtelijk beschermd. Kopieren van tekst en fotomateriaal is ten strengste verboden volgens het nederlands wetboek van strafrecht. meer info: www.overheid.nl