INSTALLATIESERVICE

Installatie en montage van elektrische verwarming, thermostaten, regelingen en aanverwante produkten.

Installatie service

BOSCH IMPEX INSTALLATIE SERVICE heeft jaren lange ervaring op het gebied van elektrische verwarming, thermostaten en regelingen. Samen met onze partner LVS is er de mogelijkheid om de elektrische verwarming, thermostaten en regelingen door ons te laten monteren. De montage omhelst in feite het gros van de door ons te leveren produkten zoals: elektrische vloerverwarming (kabels, matten en folie), plafondverwarming (infraroodpanelen, verwarmingsfolie), vorstvrijkabels (zelfregulerend of met inbouw thermostaat), warmtepanelen (laag temperatuur en hoog temperatuur), thermostaten (inbouw, opbouw, draadloos), zoneregeling (zoneregeling 24V, zoneregeling 230V) en andere aanverwante produkten welke door ons geleverd wordt. De werkzaamheden zijn landelijk en vlaams Belgie.

Afspraak

De mogelijkheid bestaat dat wij persoonlijk bij u op bezoek komen om het geheel te bespreken. Tijdens dit gesprek zal duidelijk worden wat precies uw wensen zijn, zoals uw budget en het type en soort verwarming. Na, of tijdens dit gesprek, ontvangt u van ons een voorstel m.b.t. de te realiseren installatie. In de meeste gevallen ontvangt u van ons direct een aanbieding via de email.

Wilt U een persoonlijke afspraak neem dan contact met ons op: +31 725400560 of verkoop@budgetbuy.eu

Voorwerk

Om de installatie zo symplistisch mogelijk te houden kunt u bijvoorbeeld deels het enige voorwerk verrichten. Zoals bijvoorbeeld bij vloerverwarming: een stofvrije en vlakke vloer, het monteren van een inbouwdoos met voeding en twee leidingen naar de vloer, het primeren van de vloer enz. enz.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zal de monteur een afspraak maken om de installatie in te plannen.

Delen

© Budgetbuy BV

De op deze site getoonde informatie is auteursrechtelijk beschermd. Kopieren van tekst en fotomateriaal is ten strengste verboden volgens het nederlands wetboek van strafrecht. meer info: www.overheid.nl