INSTALLATIESERVICE

Installatie en montage van elektrische verwarming, thermostaten, regelingen en aanverwante produkten.

Installatie vloerverwarming met een dikte van 1mm (kabel)

Deze dunne verwarmingskabel wordt door onze monteurs aangebracht en, nadat deze is gecontroleerd, wordt er een laag egaline op aangebracht. Uiteraard wordt een vloersensor geplaatst en mits mogelijk een thermostaat gemonteerd. Het geheel wordt mits mogelijk werkend opgeleverd. Deze kabel mag alleen in zogenaamde droge ruimtes worden toegepast. Vloerafwerking is divers zoals: vloerbedekking, vinyl, tapijt, tegels, laminaat, parket etc etc.Het vermogen wordt bepaald adh van de lusafstand (lusbreedte 10cm = 100W/m2).

Montage is inclusief: verwarmingskabel, vloersensor, thermostaat TH73Plus, egaline en klein materiaal.

Voorbeeld opleveringsdocument, klik hier.

Meer info: verkoop@budgetbuy.eu of +31 725400560

Installatie vloerverwarming met een dikte van 3mm (kabel)

Deze ronde verwarmingskabel wordt normaliter gebruikt in ruimtes zoals badkamers maar ook serre's, woonkamers etc. Deze verwarmingskabel wordt, net als de 1mm verwarmingskabel, gemonteerd op een vlakke ondervloer. Het vermogen wordt bepaald adh van de lusafstand (lusbreedte 10cm = 100W/m2). De tegelzetter kan eenvoudig een tegelvloer aanbrengen middels een flexibele tegellijm.

Montage is inclusief: verwarmingskabel, vloersensor, thermostaat TH73Plus en klein materiaal.

Voorbeeld opleveringsdocument, klik hier.

Meer info: verkoop@budgetbuy.eu of +31 725400560

Installatie vloerverwarming met een dikte van 3mm (mat)

Verwarmingsmatten, te verkrijgen in diktes van 3mm en 5mm, worden op een vlakke vloer uitgerold. De matten zijn zelfplakkend, hierdoor is een snelle montage gegarandeerd. Het vermogen bedraagt 160W/m2 (3mm mat) of 140W/m2 (5mm mat). Nadat deze mat en sensor is aangebracht kan de tegelzetter eenvoudig een tegelvloer hierop aanbrengen middels een flexibele tegellijm.

Montage is inclusief: verwarmingsmat, vloersensor, thermostaat TH73Plus en klein materiaal.

Voorbeeld opleverdocument, klik hier.

Meer info: verkoop@budgetbuy.eu of +31 725400560

Installatie vloerverwarming met een dikte van 6mm (kabel)

Het monteren van een dikke verwarmingskabel heeft een aantal voordelen tov dunne verwarmingskabels of matten: robuuster en ideaal voor accumulatie vloerverwarming. Deze kabel kan worden aangebracht op een foam materiaal of een dikke isolatieplaat van 20mm met als doel een accumulerende vloerverwarming te creeeren (accumulatie = het vasthouden van warmte = energiezuinig). Nadat de verwarmingskabel is gemonteerd samen met de vloersensor kan er een afdekvloer (zand/cement) hierop worden aangebracht. Op deze afwerkvloer kunnen diverse materialen worden gebruikt als afwerking zoals: laminaat, vinyl, parket, tapijt, tegels etc. Deze vorm van vloerverwarming is energiezuing.

Montage is inclusief: verwarmingskabel, vloersensor, thermostaat TH73Plus en klein materiaal.

Voorbeeld opleverdocument, klik hier.

Meer info: verkoop@budgetbuy.eu of +31 725400560

Installatie vloerverwarming met een dikte van 0,2mm (folie)

Verwarmingsfolie, ook wel laminaatverwarming genoemd, monteren wij in allerlei ruimtes zoals woonkamers, slaapkamers, entree's, stacaravans etc. Verwarmingsfolie leent zich bij uitstek wanneer er laminaat oid wordt toegepast als vloerbedekking. De verwarmingsfolie is leverbaar in 100 of 160W/m2. Isolatie bij deze vloerverwarming is een pré, gebruik hiervoor zogenaamde groene isolatieplaten. Uiteraard wordt er bij deze vorm van vloerverwarming een sensor en thermostaat gemonteerd.

Montage is inclusief:verwarmingsfolie, vloersensor, thermostaat TH73Plus en klein materiaal.

Voorbeeld opleverdocument, klik hier.

Meer info: verkoop@budgetbuy.eu of +31 725400560

Voorwaarden

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW 21% en exclusief reiskosten (ca. €25,00 ~ €75,00, afhankelijk van de desbetreffende locatie). De werkzaamheden zijn uitsluitend van de bij ons gekochte materialen. De werkzaamheden zijn exclusief hak- en breekwerk met uitsluiting van het aanbrengen van de vloersensor. Alleen de 1mm verwarmingskabel wordt door de monteur in een egalisatielaag aangebracht. De standaard thermostaat betreft de TH73PLUS inbouw, andere thermostaat mogelijk doch tegen meer/minderprijs. De voeding dient door derden te worden geinstalleerd. De installatie wordt werkend opgeleverd (mits mogelijk) en de opdrachtgever dient na gereedheid het geheel samen met de monteur te controleren en na te lopen. Tevens dient de monteur een rapport aan de opdrachtgever te overhandigen. Rapportage bestaat ondermeer uit: gegevens opdrachtgever, verkoper en monteur, gegevens verwarmingsmateriaal, gegevens thermostaat en waardes van de metingen. Opdrachtgever dient zelf foto's te maken van de desbetreffende installatie.. De betaling geschied a' contant, ideal, paypal of een andere betaalwijze. Garantie op de montage betreft 1 jaar na aankoop. Wijzigen voorbehouden.

Delen

© Budgetbuy BV

De op deze site getoonde informatie is auteursrechtelijk beschermd. Kopieren van tekst en fotomateriaal is ten strengste verboden volgens het nederlands wetboek van strafrecht. meer info: www.overheid.nl